?

Johnny's Entertainment Suomi

ILUSM2U, Johnny!

Location:
Membership:
Moderated
Posting Access:
All Members
This is a community dedicated to Finnish JE fans; so unless you live in Finland or understand Finnish language, you'd better get out of here since there's nothing for you.


johnnys_suomi-banneri

Suomalaisten JE-fanien päämaja.

♥ Tervetuloa suomalaisten JE-fanien joukkoon. Jos sanat JE/Johnny's Entertainment/Johnny's eivät kilauta kellojasi mitenkään, niin luultavasti olet väärässä paikassa ja kehotammekin sinua poistumaan niin nopeasti kuin mahdollista. Jos sanat JE/Johnny's Entertainment/Johnny's aiheuttavat armottoman NOSEBLEEDIN ja fanityttökohtauksen, niin olet saapunut täsmälleen oikeaan paikkaan. Tervetuloa. :Dv Katsele rauhassa ympärillesi, laita Daite Senorita soimaan ja liity joukkoomme iloiseen.

Miksi?

♥ Koska tällaista ei ole vielä (tietääksemme) perustettu. Yksinkertaista. Suomen Johnny's-fanit ovat pelottavasti lisääntyneet viime vuosien aikana ja meidän mielestämme on korkea aika yhdistää fanityttöilymme voimamme. LJ on tunnetusti loistava paikka fandomin yhteenkeräykseen ja siitä se ajatus sitten lähti.

Mitä varten?

♥ Postataan kuvia, jaetaan uusia skanneja, laitetaan hysteerisiä kommentteja, kirjoitetaan ficcejä, suunnitellaan miittejä, lähetellään toisillemme esim. telkkariohjelmia (latausrajoitukset = ;___;), kerrotaan omista kokemuksistamme, KAIKKEA mahdollista. Täällä vain jokaisen fanitytön mielikuvitus on rajana.

Muistettavaa!!!11

♥ Ainoa rajoitus postaamisessa: kaiken pitää liittyä Johnny's Entertainmentiin jollakin tasolla. Edellinen on tietenkin suhteellista, mutta teemme parhaamme, jotta se toteutuisi.
♥ Kohdellaan toisiamme hyvin, okay?
♥ Fanityttöily ei ole pahasta. Sen dissaaminen on.
♥ Kaikesta huolimatta mehustelun pitää pysyä edes suhteellisen hyvän maun rajoissa. Ethän halua tehdä itseäsi liian aivotonta (Uchi Sendaissa :<<) mielikuvaa muille? Ei siis mielellään mitään kirosanoja joukkoon.
♥ Tärkeintä: Pidä hauskaa!

--------

Mainittakoon, että yhteisö on vielä vähän vaiheessa yli vuodenkin perustamisen jälkeen, mutta kyllä tämä tästä hiljalleen nousee.

----

Kaitsijat:

damagea (kulkee usein netissä myös nimellä Matron) - ylläpitäjä, moderaattori, perustaja ja idean keksijä eli kaiken pahan alku ja juuri
meablie - ylläpitäjä, moderaattori, perustaja

---
LINKIT:

finn_arashi
Tomonari, suomalais-ruotsalainen Johnny & Associates -fanisivusto eurooppalaisille Johnny's faneille

Mikäli haluat yhteisösi, fan-journalisi tms. osoitteen tähän listaan, ota yhteys meablieen. ♥
---

Bannerissa Shige. Koska Shige on hot. Period.

PS: Please, laittakaa johonkin profiiliin näkymään kansallisuutenne halutessanne liittyä, helpottaa hyväksymistä, kun näkee helposti kuka on suomalainen. ♥ -E-

Statistics